Aimy Membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, August 21, 2009

Aimy @ 9 Months Old

Milestone Aimy @ 9 Months Old... (trlambat seminggu nak update)



  • Ada 4 btg gigi (2 ats 2 bwh)
  • Blh duduk sendri dgn laju sekali...dah x tumbang lagi...
  • Nmpk improvement mcm nak merangkak
  • Pantang dgr bunyi muzik msti goyang2 badan & kepala
  • Hampir2 pandai minum pakai straw (slow jer dia sedut..blh la dpt sket air tu)
  • Semakin lasak... x penah dok diam kecuali tdo
  • Klu nk tegur org, brsuara bunyi ''hey''...tp org nak amik x nak plak
  • Pemalu sket...klu org tgk...dia buat2 tgk tmpt lain...


Utk semua di atas & segalanyer... sesungguhnyer aku bersyukur kehadrat Allah SWT kerana dikurniakan anak yg sihat & sempurna... Semoga Aimy terus membesar dgn sihat & menjadi anak yg solehah... Jauhkanlah kami sekeluarga dari segala mcm penyakit bahaya yg menular kebelakangan ini... Semoga kami sentiasa dilindungi...Amin...

5 comments:

** Perfect Love ** said...

rambut bila mau tumbuh aimy... hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai makin tembam yer..jgn jadi nuha dah laa..dah bangun berjalan sambil pegang sofa baru merangkak :)

MamaAimy said...

perfect love: rambut saya mcm malu2 nak tumbuh la aunty... :-)


eliss: Aunty, saya pun rs nk brjln trus br merangkak... leceh arr merangkak...nti lutut haus... :-)

Nina said...

Aimy dah beso...yea yea yea...cepatnya la masa berlalu...

m.e.r.a.h. said...

aimy betambah bulat la.. sehat...