Aimy Membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, October 27, 2009

Aimy @ butik pengantin

Hari sabtu lepas, Aimy ikut mama, teman kwn dia (aunty Farah) pegi butik pengantin... Aunty Farah nak tempah bju utk bertunang bulan 12 nti... Ni 1st time Aimy masuk butik pengantin... byk baju cantik2 tau... kwn2 penah masuk butik pengantin x?... klu belum jom lah tgk aper Aimy buat kt saner...


Ni baru sampai...Aimy nk amik majalah utk tgk contoh2 baju pengantin...

dorang tgh berbincang lah... biarkan jelah...x leh nyampuk org tua2 brckp....

posing dulu dpn kamera...

Ni Aimy tgh sibuk tlg Aunty Farah pilih baju pengantin...

Nilah Aunty Farah...Kwn mama masa mama bljr kt sek pondok uitm dulu... Nti aunty nak brtunang jgn lupa jemput Aimy yer... :)


Oh yer...t.kasih sbb belanja Aimy & Mama mkn Mc'D hari tu... lain kali belanja lah lagi yer...hehe

4 comments:

tulip said...

aimy..mama kite belum penah bawak gi butik pengantin lg... tak tau la nak pegi beli. tapi kalau pegi pun malas la.. kita kan boy. biar perempuan je la yg gi... - nabil

mamaAimy,
saya pun dulu uitm shah alam. study kat school CS.

Nina said...

Mama kite x moo bawak kite sbb kite buas...nti terbalik patung2 tue semua....eeeee

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kiter pun lom penah pegi..nanti paksu saya nak kawen nak ikut jugak laa tengok butik pengantin tu

xoxo,
Nuha

MamaAimy said...

Nabil: yelah...boy mana minat g kedai2 mcm ni... mama kita ckp, Abah kita pun sama...dulu masa dia nak kwin... abah kita kena heret baru dia pegi...hehe...

tulip: Saya part time student je masa tu..PJJ...dah tua br ader kesedaran nk sambung bljar...hehe..

Alesha: ishh...buas betul ye awk ni...x pyh pegi lah yerr..nti awk kena marah lak..hehe

Nuha: Pegilah yer... byk baju cantik2 tau... nti blh awk pilihkan baju kt paksu awk pulak...