Aimy Membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, January 31, 2011

Weekend kami...

PNB Darby Park
Check in: 29.01.2011
Check out: 30.01.2011


Weekend kami 2 hari 1 mlm, adalah bermalas-malaskan diri dgn bersantai di PNB Darby Park. Dgn cuaca yg mendung & hujan bersama angin sepoi2 bahasa... tarik selimut di dalam hotel adalah sgt menyenangkan... Sampai Aimy x nak blk rmh... katanyer "tak nk blk rmh Aimy...nk tdo hotel"... sungguh bijak...br 2 tahun 2 bulan sudah pandai demand nk tdo hotel... saya dulu masa umur 2 thun...hotel pun x tau apa benda...hehe...itulah perbezaan budak zaman dulu & kini... Peredaran masa & zaman menyaksikan byk perubahan, bukan saja dr segi fizikal tetapi juga dr segi mental...

Tiada gmbr utk dikongsi sbb kamera kesayangan saya tlh rosak ats sebab2 trtentu... huhu... tak blh ckp byk sbb nti sy sedih...terus x nk update blog berbulan2...(iye ke ni... :) )

Oklah itu jer nk dicoretkan... esok cuti...yeayyy... Nak mengemas rmh...kain baju yg dah mcm gunung everest x berlipat & yg penting nk pack baju & brg2... hr rabu pagi nk bertolak blk kemaman... Dah 3 bulan x blk... Mr hubby dh hari2 mimpi nasi dagang... hehe...

Ada saper2 nk kirim kepok lekor?? :)

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss pun balik kg jugak tp hari ni la..keropok lekor, surrender nak suh orang kirim..x larat..hehehehe

MamaAimy said...

eliss: bestnyer eliss dpt blk kg... kitaorg x jd blk, abah aimy tiba2 kena keje pulak... moga slmt pegi & blk... lmbt lg leh makang kepok lekor... huhu