Aimy Membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, February 22, 2011

Best nya klu bangun tdo jer nmpk kolam renang besar dpn mata...

Ini cerita yg dh agak nk basi...
12.2.2011 Kami selagi lagi ke Ilham Resort PD...
Tahun lepas pun pergi jugak... Nak baca sila klik disini
Masa tu Aimy baru 1 tahun 5 bulan...
Skrg Aimy dah 2 tahun 3 bulan... Tempat tu masih x berubah...Aimy je dh berubah... dulu xde rambut...skrg rambut dah banyak... :)

Dulu duduk tkt Atas (x ingt tkt brp) Sgt besar, ada 4 bilik...
Skrg duduk bilik betul2 dpn pool... kecik sket dr dulu, ada 3 bilik... blh la sbb kali ni pegi x seramai dulu...

Ilham Resort ni milik penuh Permodalan Nasional Bhd (PNB) Oleh sbb kakak saya sorang staff PNB... maka dpt staff rate RM90 shj 1 mlm... klu utk org luar...agak mahal jugaklah... more info leh goggle kt website dia...





Budak baru bangun tdo... engine lum panas lg utk terjun kolam... tgk2 kakak & Syifa je mandi... Engine dah panas baru tukar baju & join the club...

Nampak x anak panah merah tu...tulah bilik kami...


Ni saja gambar yg ada... gmbr terjun kolam xde... tgkp guna hp shj... tkut rosak kena air... x nk sejarah kemera rosak berulang...



ps: klu nak rmh ada pool dpn mata kena duduk apartment/kondo...tp saya x minat rmh tgi2...

1 comment:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya kalo hari2 dapat mandi kolam kan..