Aimy Membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, May 20, 2009

Fat Babies




Gambar2 ni dpt dari emal... Cuba kita bayangkan anak2 kita sebesar ni... msti kita x perlu bersusah hati utk turunkan berat badan lg... berat badan kita akan turun secara automatik sbb letih dukung baby sebesar ni... Kesian plak tgk baby2 tu kan...msti pergerakan mereka terbatas... Aper agaknyer yg menyebabkan mereka jadi sebesar tu...makanan ker???...hormon kerr??? ishh x tau lah...

Nasib Aimy kecik jer...itu pun mama dah letih nk dukung.....

6 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

gemok2 pun takut..takut ada diabetes.. dr pun marah if over weight..

tulip said...

nasib baik anak2 kita tak cam tu. kalau tak, tak larat la nak dukung.

MamaAimy said...

Yup...betul2..

Tulip: bila nk smbung resepi baru...seronok tgk blog awk tu...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seb baik nuha kurang berat sket..hahahha

tulip said...

mamaaimy bg la email kat mama saya. kat profile mama aimy tak de email. mama saya nak invite baca blog. mama saya kata blog masak2 tu nanti2 la update. skill masak belum cukup tajam. - nabil

MamaAimy said...

sori late reply...bz sket hari ni...

email aunty: normaza@kic.com.my

nanti blh la aunty tgk muka nabil...sebelum ni tau nama jerr... :-)