Aimy Membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, May 18, 2009

Reply tag

Ni nk jawab tag dari mummy ayra... Disebabkan mummy ayra ltk nama aku ats sekali...kena jwb cpt2 arr...

A) Snap the picture of both inner and outer of your purse

outer
inner

B) Introduce your purse brand, price & where your buy
Brand Balenciaga, Price rasanyer after less dlm RM98. ( klu x silap) beli 2 thun lepas kt Sogo

C) Take out whatever its inside your purse


Pictures

My Hubby
My mom



Cash Money


Duit skrg : RM57
Duit lama : 1. RM5
2. RM2
3. RM1 - ader 10 keping

THB: 120
SGD: 5



Syiling - Rm1.30

List of cards ( Tak mengikut turutan mcm dlm gmbr yer)



  • Mycard
  • Aimy's Mykid
  • Driving licence
  • AIA Insurance
  • Aimy's AIA Insurance
  • My business card
  • Pathlab blood type
  • ATM cards - Standard Chartered, Maybank, CIMB
  • Credit cards -HSBC Visa, HSBC Master
  • Toys R us
  • Personal Emergency Data
  • Kad Mesra
  • AAM AIG Rescue Care
  • Genting World
  • Halal Frozen Food
  • UdaOcean
  • QCS photo centre

D) Taged other 7 persons

x nak mention nama - saper2 sajer yg secara sengaja atau tidak sengaja baca blog ni (buat yer) - sila jujur...jgn tipu2...

E) Comment on your friend's (who taged you) purse

Ni klu betul2 nk komen lebih 360 patah perkataan nti... 2 hari 2 mlm lum tentu abis.... so short cut jelah...
  • Azyyaty Ayzan@Izzy@Tiara@Mummy Ayra...
  • Mula kenal masa sekolah form 4... kwn baik...kwn gaduh...
  • Bersaing (secara positif) dr segala segi... (termasuk result SPM kita yg sama tu)... ko simpan lg x baju pagoda yg kita dpt hadiah dari cikgu BM pasal kecemerlangan kita dlm BM(SPM)... :-)
  • Tukang kejut aku bgun sahur masa kt asrama termasuklah ajar aku ponteng pose sekali - padahal bukak pose dgn air tin(kongsi) & biskut marry - (klu mkn nasi tu berbaloi la jgk)
  • Mengajar aku dunia perniagaan kerepek (weii... ader customer aku tnyer lg...bila ko nk jual blk) :-)
  • Dapat anak sulung pada tahun yg sama...
Dannn... dialah org yg memperkenal & mengajar aku ke dunia blogging nie...

Cukuplah smpai cni..(sebelum byk lagi rahsia bocor) - hehe jgn marah aaaaa.....

Frends 4 Ever.... :-)

3 comments:

Queens said...

jahat ko..pecah rahsia..kang anak kita baca kita ponteng puasa camner? hahaha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

oh ponteng yer..aku dah penah buat tag cenggini :D

MamaAimy said...

queens - xpe..ckp je..masa tu darurat..cikgu suruh mummy bersihkan kebun time pose... x larat lahh...

eliss - ok..xpe...