Aimy Membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, June 23, 2011

Laman sesawang

Blog ni dah betul2 jd 'laman sesawang' sbb tuan empunya blog dilanda kemalasan nk update...
Sebelum makin byk sawang2 tu membiak... adalah lebih baik saya tepek beberapa keping gambar budak tecik yg dh smkin membesar dgn bijak & tambah mengade2 ni... :)





mama nk enteprem jugak lah... :)



Cian Aimy...lama dah x rekod Aimy punya perkembangan dalam ni... Aimy skrg dh 2 thun 7 bln...dh pandai mcm2 skrg... ABC pun dah hafal & kenal semua huruf2...now tgh belajar Alif Ba Ta... ni pun dah hampir2 past... Alhamdulillah moga Aimy terus terang hati & jd anak yg berjaya di dunia & akhirat... Amin.

5 comments:

mama tisya said...

hah jgn biarkn blog bersawang..hehehe..

tulip said...

bijaknya... nabil a b c berterabur lagi.. huhu

eim said...

hihi dH BESAR DAH AIMY ..COMEL

MamaAimy said...

mamatisya: tulah kan...pastu ada hati berangan nk dpt cek nuffnang mcm mama tisya...padahal update blog pemalas...heheh

tulip: Alhamdulillah... ABC, 123, Alif Ba Ta semua Aimy blajar dr CD... hari2 tgk... tu yg blh hafal...

Eim: TQ... amboi faiq makan angin kt london... x ajak pun :)

Sitisifir10 said...

Alhamdulillah... tahniah atas perkembangan tu :))