Aimy Membesar

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, June 17, 2009

Aimy & Baby Bites

Hari ni lambat update blog...ketandusan idea... xde story mory yg nk di merepek kan sgt...


Ni Aimy tgh mkn baby bites....ekceli ni 1st time aku bg Aimy mkn dgn tgn dia sendiri...sebelum ni x confiden lgsung nk bagi dia pegang sendiri makanan... bukan aper...takut tercekik... Baby bites ni lembut sket, blh serap kt dlm mulut...berani lah sket nk bg...but still x dok jauh dr dia klu dia tgh mkn...

aper2 jer benda yg 1st time aku nk buat utk Aimy...aku agak risau sket... berdebar2 cam nk tgk result xm... semuanyer sbb aku nk yg terbaik utknyer... risau takut itu ini...kdg2 risau x bertempat... cmtulah perasaan sorang ibu... ni baru baby..klu dah besar panjang sok... lg lah risau mcm2... u all camtu ker????

5 comments:

rumiza.rashid said...

kalo tak risau mesti something wrong somewhere.hehe.seronok dpt bereksperimen dengan baby kan.

hepi parenting!

Nina said...

Baby bites??!! Biskut erk? Snap gambar 'packaging' erk...daa

MamaAimy said...

miza: betul2..klu x risau msti wrong somewhere... :-)

semoga tabah hadapi hidup tanpa ketiadaan hubby disisi...

Nina: A'ah lebih kurang mcm biskut...mlm ni saya snap gambar, esok saya post yer.. :-)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hikss..saya pun suka makan biskut..skang saya dah ada gigi, Ummi saya pun x risau dah sebab saya dah pandai kunyah2 dulu...

xoxo,
Nuha

Queens said...

AImy..
mummy kiter tak kasi gigit ngan tgn sndiri ..sbb kita suka wat keach.. selalu tok mama suap kiter

Ayra